Tabăra de practică destinată GRATUIT cursanților „Young Project Manager” - Svishtov, Bulgaria, 17 – 21 iunie 2019

Acest curst este finalizat / Svishtov, Bulgaria, Svishtov

Tabăra de practică destinată GRATUIT cursanților „Young Project Manager” - Svishtov, Bulgaria, 17 – 21 iunie 2019

Am dat startul înscrierilor pentru cea de-a doua Sesiune de practică, destinată tinerilor liceeni care au finalizat cursurile de instruire în domeniul Managementului de proiect, derulate în cadrul proiectului „Young Project Manager in CBC area”.

Tabăra de practică va fi organizată în Bulgaria, în Svishtov, unul dintre cele mai cochete și importante centre universitare, în perioada 17 – 21 iunie. Dintre cei 375 elevi români și bulgari care au finalizat cursurile de Management de Proiect, în perioada aprilie – decembrie, vor putea participa în total 30 de elevi (14 elevi din România și 16 din Bulgaria).

Tabăra de vară va avea loc la hotel Ivanoff, toate costurile legate de transport, cazare și masă fiind GRATUITE!

Pentru a vă înscrie la tabăra de practică de 5 zile, oferită gratuit, OBLIGATORIU trebuie să aveți cunoștințe de limbă engleză și să vă aflați printre cei 375 de elevi cursanți „Young Project Manager in CBC area”.

Termenul limită pentru înscriere este 13 iunie 2019, ora 23:59, urmând ca în data de 14 iunie să anunțăm câștigătorii. Selecția va fi realizată ținând cont de ordinea înscrierii, de nivelul cunoștințelor de limbă engleză și de locația elevilor (la tabără pot participa maxim 4 elevi din același județ/district).

Persoanele selectate să participe gratuit la tabăra de practică vor fi anunțate de către reprezentanții asociațiilor AISSER Călărași (elevii români) și Danube Alternative (elevii bulgari), pentru confirmarea fermă de participare și pentru a primi detalii privind transportul, cazarea etc..

Reamintim că această competiție este deschisă doar elevilor care au finalizat cursurile de Management de proiect derulate în cadrul proiectului „Young Project Manager in CBC area”.

 

În cadrul sesiunii comune de Management de proiect, 30 de elevi din România și Bulgaria își vor îmbunătăți abilitățile profesionale, prin familiarizarea cu o afacere, prin dezvoltarea propriilor idei, și vor dobândi competențe interculturale.

În această tabără se va urmări în mod activ și, mai ales, distractiv de către traineri ca participanții să dobândească diferite abilități și competențe în domeniul Managementului de proiect. Tabăra de practică va fi organizată cu aplicarea metodelor și tehnicilor de învățare non-formală și experiențială, bazată pe foarte multe jocuri. Metodele prevăzute vor include: expunerea, discuții ghidate, discuții în grupuri mici, studii de caz, chestionare, videoclipuri, dezbateri, simulări și exerciții. Toate activitățile se vor baza pe lucru în echipă, fiind organizate grupuri mixte (româno-bulgare).

Detalii despre tabăra de practică și activitățile proiectului „Young Project Manager in CBC area”, finanțat în cadrul programului INTERREG V-A România – Bulgaria, aflați pe website-ul www.esummerjobs.eu, precum și de pe pagina de Facebook – Esummerjobs (https://www.facebook.com/esummerjobs/).

 

Galerie foto