Tabăra de practică destinată GRATUIT cursanților „Young Project Manager” - Constanța, 22 - 26 aprilie

22 aprilie 2019 / Constanța, Constanta

Tabăra de practică destinată GRATUIT cursanților „Young Project Manager” - Constanța, 22 - 26 aprilie

Am dat startul înscrierilor pentru Sesiunea de practică, destinată tinerilor liceeni care au finalizat cursurile de instruire în domeniul Managementului de proiect, derulate în cadrul proiectului „Young Project Manager in CBC area”.

Prima sesiune de practică va fi organizată în România, în perioada 22 – 26 aprilie. Dintre cei 375 elevi români și bulgari care au finalizat cursurile de Management de Proiect, în perioada aprilie – decembrie, vor putea participa în total 30 de elevi (14 elevi din România și 16 din Bulgaria).

Tabăra de primăvară va avea loc la Constanța, la hotel Oxford, toate costurile legate de transport, cazare și masă fiind GRATUITE!

Pentru a vă înscrie în competiția pentru tabăra de practică de 6 zile, oferită gratuit, OBLIGATORIU trebuie să aveți cunoștințe de limbă engleză și trebuie să răspundeți la un mini-interviu în limba engleză din APPLICATION FORM din dreapta. Nu vă speriați, sunt doar 3 întrebări. ;)

Înscrierea în competiție este luată în considerare numai dacă răspundeți la toate întrebările din mini-interviu, care poate fi completat o singură dată de un elev (îl puteți edita până la data limită). Termenul limită pentru înscriere este 20 martie 2019, ora 23:59, urmând ca în data de 25 martie să anunțăm câștigătorii. Selecția va fi realizată ținând cont de ordinea înscrierii, de nivelul cunoștințelor de limbă engleză și de locația elevilor (la tabără pot participa maxim 4 elevi din același județ/district).

Persoanele selectate să participe gratuit la tabăra de practică vor fi anunțate de către reprezentanții asociațiilor AISSER Călărași (elevii români) și Eurointegra și Danube Alternative (elevii bulgari), pentru confirmarea fermă de participare și pentru a primi detalii privind transportul, cazarea etc..

Reamintim că această competiție este deschisă doar elevilor care au finalizat cursurile de Management de proiect derulate în cadrul proiectului „Young Project Manager in CBC area”.

Conform proiectului „Young Project Manager in CBC area”, elevii din Constanța nu vor putea participa la tabăra de primăvară. Ei vor concura pentru tabăra de vară din Veliko Tarnovo, unde vor putea merge maxim 4 elevi.

Aceeași situație se va întâmpla pentru elevii din Veliko Tarnovo, care nu vor putea participa la tabăra de vară din iunie, dar care se vor putea înscrie în tabăra de primăvară din Constanța, unde pot participa, la fel, maxim 4 elevi.

_______

În cadrul sesiunii comune de Management de proiect, 30 de elevi din România și Bulgaria își vor îmbunătăți abilitățile profesionale, prin familiarizarea cu o afacere, prin dezvoltarea propriilor idei, și vor dobândi competențe interculturale.

În această tabără se va urmări în mod activ și distractiv de către traineri ca participanții să dobândească următoarele competențe: Familiarizarea cu o afacere prin dezvoltarea propriilor idei; Competențe de lucru în echipă, prin participarea la exerciții practice în echipe; Oratorie și retorică, prin cunoașterea și exersarea regulilor de vorbire în public; Antreprenoriat și intraprenoriat social, învățând din experiențele vorbitorilor din sectoarele public și privat.

Sesiunea de management de proiect comună va fi organizată cu aplicarea metodelor și tehnicilor de învățare non-formală și experiențială, bazată pe multe jocuri. Metodele prevăzute vor include: expunerea, discuții ghidate, discuții în grupuri mici, studii de caz, chestionare, videoclipuri, dezbateri, simulări și exerciții. Toate activitățile se vor baza pe lucru în echipă, fiind organizate grupuri mixte (româno-bulgare).

Detalii despre tabăra de practică și activitățile proiectului „Young Project Manager in CBC area”, finanțat în cadrul programului INTERREG V-A România – Bulgaria, aflați pe website-ul www.esummerjobs.eu, precum și de pe pagina de Facebook – Esummerjobs (https://www.facebook.com/esummerjobs/).