A demarat cursul de Management de proiect destinat tinerilor elevi din Giurgiu!

Ma 04 decembrie 2018

Astăzi am dat startul celui de-al șaptelea curs din cadrul Sesiunii de instruire în domeniul Managementului de proiect, destinat tinerilor din aria transfrontalieră româno-bulgară, derulată în cadrul proiectului „Young Project Manager in CBC area”.

Curioși și entuziaști, ne-am adunat astăzi la Hotelul Sud pentru a petrece această săptămână împreună cu 25 de tineri liceeni din Giurgiu, alături de care vom face o incursiune în Managementul de proiect!

În prima zi facem cunoștință unii cu alții, ne exprimăm așteptările pentru programul de instruire și facem o introducere în tema cursului, discutând și analizând ce presupune un proiect, care sunt etapele de pregătire a acestuia și ce reprezintă propriu-zis Managementul de proiect.

La acest ultim program de instruire, organizat în cadrul proiectului „Young Project Manager in CBC area”, participă elevi din clasele terminale ale următoarelor instituții de învățământ din Giurgiu: Liceul Teoretic „Tudor Vianu”, Colegiul Național „Ion Maiorescu” și Colegiul Tehnic „Viceamiral Ioan Bălănescu”.

Cursul de instruire oferit gratuit de Asociația AISSER Călărași se derulează în perioada 4 - 8 decembrie, fiind susținut de formatori, cu o vastă experiență în domeniul Managementului de proiect, certificați național și european, care vor utiliza în procesul de predare standardele PMI (Project Management Institute).