A doua zi a cursului de Management de proiect, derulat la Drobeta-Turnu Severin în cadrul proiectului „Young Project Manager in CBC area”

Mi 19 septembrie 2018

Astăzi, 19 septembrie, continuăm cursul de Management de proiect destinat celor 25 de liceeni din Drobeta-Turnu Severin înscriși în cadrul proiectului „Young Project Manager in CBC area”.

Subiectele abordate astăzi vizează comunicarea cu stakeholderii, identificarea rolurilor în cadrul proiectului și detalierea conținutului proiectului.

În procesul de predare, cei doi traineri folosesc metode moderne de formare utilizând instrumente conform metodologiei PMI (Project Management Institute), activitatea concentrându-se pe exerciții practice aplicate pe grupuri de lucru.

Cei 25 de participanți la acest curs de instruire sunt liceeni de clase terminale (clasele a XI-a și a XII-a) care studiază la următoarele instituții de învățământ din Drobeta-Turnu Severin: Colegiul Național „Gheorghe Țițeica”, Colegiul Național Pedagogic „Ștefan Odobleja”, Liceul Teoretic „Șerban Cioculescu”, Colegiul Tehnic „Decebal” și Colegiul Tehnic „Domnul Tudor”.

Reamintim că acesta este cel de-al treilea curs de instruire în domeniul Managementului de proiect organizat de Asociația AISSER Călărași, în calitate de lider, prin proiectul „Young Project Manager in CBC area”. Programul de formare este organizat în urma selecției a 25 de elevi din Drobeta, din numărul total de tineri care și-au manifestat intenția de a participa la acest curs, prin înregistrarea pe website-ul proiectului – www.esummerjobs.eu. Selecția a fost realizată ținând seama de mediile obținute în anul școlar anterior, precum și de activitățile extracurriculare derulate.

Mai multe detalii despre cursul de Management de proiect, precum și despre „Young Project Manager in CBC area” aflați pe website-ul proiectului - www.esummerjobs.eu, precum și pe pagina de Facebook creată exclusiv pentru diseminarea informațiilor despre activitățile derulate în cadrul proiectului – Esummerjobs (https://www.facebook.com/esummerjobs/).