A doua zi alături de liceenii din Giurgiu, la cursul de Management de proiect, derulat în cadrul proiectului „Young Project Manager in CBC area”

Mi 05 decembrie 2018

Astăzi, 5 decembrie, mergem mai departe în studiul nostru în domeniul Managementului de proiect, alături de cei 25 de liceeni din Giurgiu înscriși în cadrul proiectului „Young Project Manager in CBC area”.

Astăzi aflăm cine sunt părțile interesate în proiecte - identificarea și analizarea stakeholderilor din cadrul proiectelor și despre cum colaborăm cu aceștia.

Totodată, dezbatem subiecte legate de identificarea rolurilor necesare în cadrul unui proiect și de detalierea conținutului proiectului – structura defalcată a lucrării (work breakdown structure).

Astăzi facem multe exerciții practice derulate pe grupuri de lucru și ne jucăm în echipe, pentru a înțelege mai bine ce presupune un proiect și, mai ales, care este rolul membrilor în cadrul echipelor de proiect.

Reamintim că programul de formare în domeniul Managementului de proiect, organizat la Giurgiu în perioada 4 – 8 decmbrie, este ultimul derulat în cadrul Sesiunii de instruire în domeniul Managementului de proiect, pe care Asociația AISSER Călărași, în calitate de lider, o derulează în cadrul proiectului „Young Project Manager in CBC area”.

Mai multe detalii despre sesiunea de instruire în domeniul Managementului de proiect, precum și despre proiectul „Young Project Manager in CBC area” aflați pe website-ul proiectului - www.esummerjobs.eu, precum și pe pagina de Facebook creată exclusiv pentru diseminarea informațiilor despre activitățile derulate în cadrul proiectului – Esummerjobs (https://www.facebook.com/esummerjobs/).