A fost prelungit termenul de înscriere pentru tabăra de practică „Young Project Manager”!

Vi 15 martie 2019

Nu ai apucat să te înscrii la tabăra de practică de la Constanța? Fii fără grijă! Am prelungit termenul până miercuri, 20 martie! Am făcut asta pentru ca tu și prietenii tăi să vă puteți înscrie în competiția prin care puteți participa la cea mai cool tabără de practică în domeniul Managementului de proiect, oferită GRATUIT prin proiectul „Young Project Manager in CBC area”!  

Noi suntem de părere că antreprenorii sunt motorul schimbării într-o lume mai bună. Această schimbare vine din business-urile pe care le creează, prin determinare, inovație și muncă în echipă. Despre acest subiect și multe altele legate de Project Management vom învăța în sesiunea de practică din perioada 22 – 26 aprilie, de la Constanța!

Înscrie-te acum! - https://www.esummerjobs.eu/cursuri/tabara-in-constanta

Vă reamintim că tabăra de practică va avea loc în perioada 22 – 26 aprilie, la hotel Oxford din Constanța, toate costurile legate de transport, cazare și masă fiind GRATUITE!

Dintre cei 375 elevi români și bulgari care au finalizat cursurile de Management de Proiect, în perioada aprilie – decembrie, vor putea participa în total 30 de elevi (14 elevi din România și 16 din Bulgaria).

Pentru a vă înscrie în competiția pentru tabăra de practică de 6 zile, oferită gratuit, OBLIGATORIU trebuie să aveți cunoștințe de limbă engleză și trebuie să răspundeți la un mini-interviu în limba engleză din APPLICATION FORM din link-ul sus-amintit.

Înscrierea în competiție este luată în considerare numai dacă răspundeți la toate întrebările din mini-interviu, care poate fi completat o singură dată de un elev (îl puteți edita până la data limită). Termenul limită pentru înscriere este 20 martie 2019, ora 23:59, urmând ca în data de 25 martie să anunțăm câștigătorii. Selecția va fi realizată ținând cont de ordinea înscrierii, de nivelul cunoștințelor de limbă engleză și de locația elevilor (la tabără pot participa maxim 4 elevi din același județ/district).

Persoanele selectate să participe gratuit la tabăra de practică vor fi anunțate de către reprezentanții asociațiilor AISSER Călărași (elevii români) și Eurointegra și Danube Alternative (elevii bulgari), pentru confirmarea fermă de participare și pentru a primi detalii privind transportul, cazarea etc..

Nu uitați că această competiție este deschisă doar elevilor care au finalizat cursurile de Management de proiect derulate în cadrul proiectului „Young Project Manager in CBC area”.

Conform proiectului „Young Project Manager in CBC area”, elevii din Constanța nu vor putea participa la tabăra de primăvară. Ei vor concura pentru tabăra de vară din Veliko Tarnovo, unde vor putea merge maxim 4 elevi.

Aceeași situație se va întâmpla pentru elevii din Veliko Tarnovo, care nu vor putea participa la tabăra de vară din iunie, dar care se vor putea înscrie în tabăra de primăvară din Constanța, unde pot participa, la fel, maxim 4 elevi.

Mult succes!!!