A început cursul de instruire în domeniul Managementului de proiect oferit tinerilor liceeni din Craiova

Ma 16 octombrie 2018

Am demarat cursul de Management de proiect, organizat pentru un număr de 25 de tineri liceeni din Craiova, în cadrul proiectului „Young Project Manager in CBC area”.

În prima zi facem cunoștință unii cu alții, aflăm care sunt așteptările tinerilor pentru programul de instruire și facem o incursiune în tema cursului, despre ceea ce înseamnă un proiect, care sunt caracteristicile acestuia și ce presupune mai exact Managementul de proiect.

Tinerii beneficiari ai acestui curs sunt elevi în cadrul următoarelor instituții de învățământ din municipiul Craiova: Colegiul Național „Elena Cuza”, Colegiul Național „Ștefan Velovan”, Colegiul Național Economic „Gheorghe Chițu”, Liceul Teoretic „Tudor Arghezi” și Colegiul Tehnic Energetic.

Programul de instruire oferit gratuit de Asociația AISSER Călărași, în cadrul proiectului „Young Project Manager in CBC area”, se derulează în perioada 16 - 20 octombrie, fiind susținut de traineri, cu o vastă experiență în domeniu, certificați național și european, care vor utiliza în procesul de predare standardele PMI (Project Management Institute).