Aplicația Zilei - GuruShots - Photography Game

Jo 29 noiembrie 2018

Aplicaţia este de fapt un joc dedicat pasionaţilor de #fotografie, pozele fiind votate de milioane de persoane din lume. Astfel, poți câştiga notorietate, cele mai bune fotografii putând fi expuse în expoziţii din diferite colţuri ale lumii. Totodată, câştigi şi experienţă în arta fotografică, datorită sfaturilor şi comentariilor primite.

Mai mult decât atât, fie că ești profesionist sau nu, ai o șansă de a face bani din pasiunea ta pentru fotografie, participând la unul dintre concursurile lansate de cei de la GuruShots, la care poți câştiga premii de peste 600 de mii de dolari. 

GuruShots este o platformă unde te poți înscrie cu fotografii pe diferite teme (nu contează dacă sunt făcute cu camera sau telefonul), având peste 6 milioane de membri, din 120 de ţări, şi aici voturile se dau secret, în interiorul aplicației, deci nu se pot cerşi like-uri şi nici cumpăra cu bani.

Pe platformă vei descoperi o serie largă de „challenge-uri” lansate de cei de la GuruShots. Ce înseamnă asta? Înseamnă că ei au nevoie de fotografii pe diverse subiecte, de exemplu „People in Nature”, „Low light” sau „Try something new” etc.. Ce trebuie tu să faci este să te înscrii la unul sau mai multe concursuri, trimițând pozele făcute de tine care se încadrează în categoriile respective. Partea bună în toată treaba asta este că dacă poza ta va fi aleasă câștigătoare dintre toate fotografiile înscrise în concurs la categoria respectivă, vei fi premiat pentru munca pe care ai depus-o. Cum faci asta? Simplu! Este necesar ca poza ta să primească cel mai mare număr de voturi.

După participarea la concursuri poţi obţine, în ordine cronologică, următoarele niveluri: NEWBIE, ROOKIE, CHALLENGER, ADVANCED, VETERAN, EXPERT, CHAMPION, MASTER şi GURU!

Sursa: giurgiuveanul.ro