Cea de-a patra zi a cursului de Management de proiect

Vi 21 septembrie 2018

Ce reprezintă riscurile? Care sunt categoriile de riscuri și cum le gestionăm în cadrul unui proiect? Despre cum le identificăm și cum le controlăm aflăm în cadrul cursului de astăzi!

În plus, vom afla, prin exemple reale, ce implică procesul de monitorizare a unui proiect și care sunt activitățile pe care trebuie să le realizăm pentru încheierea optimă a acestuia.

În aceeași formulă, alături de liceenii din Drobeta-Turnu Severin, continuăm cu același entuziasm și aceeași curiozitate, studiul în domeniul Managementului de proiect.

„Managementul este arta artelor, întrucât are în vedere dirijarea talentelor oamenilor.” (Jean Servan Schreiber)

***

Reamintim că programul de formare se derulează pe parcursul a 5 zile (18 – 22 septembrie) la Hotel Clipa din Drobeta-Turnu Severin și este destinat unui număr de 25 de liceeni de clase terminale (clasele a XI-a și a XII-a). Participanții au fost aleși în urma unui proces de selecție din numărul total de tineri care și-au manifestat interesul de a beneficia de această instruire gratuită prin înscrierea la curs pe website-ul proiectului – www.esummerjobs.eu. Selecția a fost realizată ținând seama de mediile obținute în anul școlar anterior, precum și de activitățile extracurriculare derulate.

Tinerii beneficiari ai programului de formare în domeniul Managementului de proiect urmează studiile liceale la Colegiul Național „Gheorghe Țițeica” (10 elevi), Colegiul Național Pedagogic „Ștefan Odobleja” (4 elevi), Liceul Teoretic „Șerban Cioculescu” (4 elevi), Colegiul Tehnic „Decebal” (5 elevi) și la Colegiul Tehnic „Domnul Tudor” (2 elevi).

Cursul face parte din sesiunea de instruire în domeniul Managementului de proiect, organizată de Asociația AISSER, în calitate de lider, prin proiectul „Young Project Manager in CBC area” („Tânăr Manager de proiect în aria transfrontalieră”), finanțat în cadrul programului INTERREG V-A România – Bulgaria.