Concursuri de creație digitală pe Facebook, Instagram și TikTok despre relația tinerilor cu apa

Lu 12 octombrie 2020

Cauți o provocare nouă care să-ți suscite interesul și să-ți activeze spiritul competitiv? Ești pasionat de tehnologie, social media și de crearea de conținuturi online? 

Ei bine, am identificat pentru tine o provocare tocmai bună pentru a-ți pune în valoare calitățile și a-ți dezvolta prezența online, printr-un conținut atractiv și original pe Facebook, Instagram și TikTok! 

Imaginează-ți o aplicație mobilă, pe care ai folosi-o pentru a proteja apele... Ce ar trebui să facă? Cui să se adreseze? Convinge-ți colegii de clasă și profesorul preferat să faceți echipă și propuneți lumii viziunea voastră despre ape. Arată-le tuturor cum vezi viitorul brațului Borcea sau al fluviului Dunărea și participă la cea mai nouă provocare lansată de Asociația Ivan Patzaichin – Mila 23 și Departamentul pentru Dezvoltare Durabilă! 

Ai la dispoziție să alegi dintre trei super concursuri pe Facebook, Instagram și TikTok, în care trebuie să creezi conținut original și idei de aplicații mobile pe tema apelor. 

Fie că îți place să lucrezi singur, fie că vrei să te implici în acest proiect alături de colegii de clasă, acum ai ocazia să ieși în față, să te exprimi, să te faci remarcat și să contribui activ la îmbunătățirea mediului înconjurător!

 Pe lângă caracterul educativ, inovativ și creativ, te anunțăm că există și recompense pentru câștigători, ce vor fi premiați cu echipamente digitale, atât de utile pentru învățarea online. 😉

Cu siguranță ești plin de idei creative, așa că nu mai sta pe gânduri și... Să fie cu multă baftă!🤞

Detalii despre cele 3 concursuri poți afla aici - www.rowmania.ro/concursuri.