Continuă studiul despre Managementul proiectelor, alături de liceenii din Giurgiu

Jo 06 decembrie 2018

În cea de-a treia zi de studiu aplicat în „Project management” lucrăm în echipe, pentru planificarea proiectelor pe care le-am inițiat în prima zi de curs. Astăzi continuăm dezvoltarea proiectelor utilizând instrumente de planificare a duratei, a costurilor și a resurselor proiectelor.

Discutăm în grupuri de lucru, dezbatem studii de caz, realizăm grafice de execuție pentru proiectele pe care le-am dezvoltat, prin analizarea modului de descompunere a pachetelor de activități din SDL (structura defalcată a lucrării), alocând precedențe, durate și momente de start și de final. Prin exercițiile de astăzi aflăm despre asumarea responsabilităților în echipele de proiect.

Reamintim că acest curs de instruire în domeniul Managementului de proiect este destinat unui număr de 25 de liceeni din Giurgiu, care studiază la Colegiul Național „Ion Maiorescu”, Liceul Teoretic „Tudor Vianu”, la Colegiul Tehnic „Viceamiral Ioan Bălănescu”.

Acesta este cel de-al șaptelea curs, ce face parte din sesiunea de instruire organizată de Asociația AISSER, în calitate de lider, în cadrul proiectului „Young Project Manager in CBC area” („Tânăr Manager de proiect în aria transfrontalieră”), finanțat prin programul INTERREG V-A România – Bulgaria.

Detalii despre activitățile pe care le derulăm în cadrul acestor cursuri aflați pe pagina de Facebook a proiectului  – esummerjobs.eu (https://www.facebook.com/esummerjobs/).