Continuăm cursul de instruire destinat tinerilor din Drobeta-Turnu Severin în domeniul Managementului de proiect!

Jo 20 septembrie 2018

Astăzi continuă incursiunea noastră în Managementul proiectelor împreună cu liceenii din Drobeta-Turnu Serverin! Echipele de proiect lucrează cu drag și spor la planificarea proiectelor pe care le dezvoltă, utilizând instrumente de planificare a conținutului, a duratei și a costului proiectului. Avem discuții în grupuri de lucru, dezbatem studii de caz și ne jucăm în ritm de „Project management”.

Reamintim că programul de formare se derulează pe parcursul a 5 zile (18 – 22 septembrie) la Hotel Clipa și este destinat unui număr de 25 de liceeni de clase terminale (clasele a XI-a și a XII-a). Participanții au fost aleși în urma unui proces de selecție din numărul total de tineri care și-au manifestat interesul de a beneficia de această instruire gratuită prin înscrierea la curs pe website-ul proiectului – www.esummerjobs.eu. Selecția a fost realizată ținând seama de mediile obținute în anul școlar anterior, precum și de activitățile extracurriculare derulate.

Tinerii beneficiari ai programului de formare în domeniul Managementului de proiect urmează studiile liceale la Colegiul Național „Gheorghe Țițeica” (10 elevi), Colegiul Național Pedagogic „Ștefan Odobleja” (4 elevi), Liceul Teoretic „Șerban Cioculescu” (4 elevi), Colegiul Tehnic „Decebal” (5 elevi) și la Colegiul Tehnic „Domnul Tudor” (2 elevi).

Cursul face parte din sesiunea de instruire în domeniul Managementului de proiect, organizată de Asociația AISSER, în calitate de lider, prin proiectul „Young Project Manager in CBC area” („Tânăr Manager de proiect în aria transfrontalieră”), finanțat în cadrul programului INTERREG V-A România – Bulgaria.