Continuăm cursul de Management de proiect, derulat la Craiova în cadrul proiectului „Young Project Manager in CBC area”

Mi 17 octombrie 2018

Astăzi, 17 octombrie, continuăm cursul de Management de proiect destinat celor 25 de liceeni din Craiova înscriși în cadrul proiectului „Young Project Manager in CBC area”.

Discuțiile de astăzi vizează identificarea și analizarea stakeholderilor (părțile interesate) din cadrul proiectelor și cum gestionăm relația cu aceștia.

Totodată, dezbatem subiecte legate de identificarea rolurilor necesare în cadrul unui proiect și de detalierea conținutului proiectului. Toate acestea prin exerciții practice aplicate pe grupuri de lucru.

Reamintim că programul de formare în domeniul Managementului de proiect, organizat la Craiova în perioada 16 – 20 octombrie, este cel de-al patrulea curs de instruire derulat de Asociația AISSER Călărași, în calitate de lider, prin proiectul „Young Project Manager in CBC area”.

 

Programele de instruire oferite gratuit sunt organizate în cele șapte județe din aria transfrontalieră (Constanța, Călărași, Giurgiu, Teleorman, Dolj, Mehedinți și Olt) fiecare pentru un număr de maxim 25 de elevi. Beneficiarii acestor programe sunt selectați, pe baza mediilor obținute în anul școlar anterior, precum și activităților extracurriculare derulate, din numărul total de tineri care își manifestă intenția de a participa la aceste cursuri, prin înregistrarea pe website-ul proiectului – www.esummerjobs.eu.

Mai multe detalii despre sesiunea de instruire în domeniul Managementului de proiect, precum și despre proiectul „Young Project Manager in CBC area” aflați pe website-ul proiectului - www.esummerjobs.eu, precum și pe pagina de Facebook creată exclusiv pentru diseminarea informațiilor despre activitățile derulate în cadrul proiectului – Esummerjobs (https://www.facebook.com/esummerjobs/).