Continuăm incursiunea în „Project Management” la Giurgiu

Vi 07 decembrie 2018

Astăzi am început cu o recapitulare a importanței planificării proiectelor. În realizarea unui proiect este important să ne gândim mai întâi ce avem de făcut și abia apoi să începem să lucrăm efectiv.

Studiul nostru continuă cu planificarea riscurilor, ce poate avea fie un efect negativ, fie chiar pozitiv (oportunități). În acest proces aflăm cum ne afectează riscurile derularea proiectului, analizând aspectele ce țin de probabilitatea de apariție și impactul acestora. Despre cum le recunoaștem și cum le controlăm aflăm prin stabilirea unor reguli (proceduri) pentru managementul riscurilor, identificarea și monitorizarea acestora.

În plus, vom afla, prin exemple reale, ce implică procesul de monitorizare a unui proiect și care sunt activitățile pe care trebuie să le realizăm pentru încheierea lui.

Despre toate acestea învățăm astăzi prin expuneri, discuții dirijate, în grupuri, studii de caz, materiale video, dezbateri, simulări și multe exerciții.

„You learn something every day if you pay attention.” – Ray LeBlond

Detalii despre cursul destinat celor 25 de tineri liceeni din Giurgiu, ce se derulează în această perioadă la hotel Sud, aflați pe pagina de Facebook a proiectului Esummerjobs (https://www.facebook.com/esummerjobs/).