Cursuri online GRATUITE pentru tineri

Vi 02 aprilie 2021

Cursurile online au devenit din ce în ce mai populare. Ele te ajută să înveți mult mai eficient.

Tot ce trebuie să faci este să te organizezi și poți învăța din comfortul casei tale cele mai importante, complexe și interesante lucruri. Acestea sunt predate de cei mai inteligenți profesori universitari (și nu numai) de la cele mai prestigioase universități.

Majoritatea speakerilor vă încurajează să le trimiteți e-mail-uri sau să scrieți în comentarii ceea ce nu ați înțeles sau dacă aveți întrebări suplimentare. Unii fac și un video special de FQA tocmai pentru a se asigura că toată lumea înțelege noțiunile și nu rămâne nimeni cu întrebări.

Cu ajutorul acestor cursuri poți excela în orice domeniu. Pe lângă asta, de cele mai multe ori tot tu îți faci programul. Și tot tu alegi cursurile.

Mai jos ai o listă cu cele mai bune site-uri unde poti învăța orice online:

Coursera – oferă acces la sute de cursuri și specializări, având numeroase parteneriate cu universitățile și organizațiile de top. Orice curs este gratuit, iar dacă dorești și o diplomă de participare este necesar să plătești o taxă

Skillshare – dispune de 10.000 de cursuri online și proiecte ce îți vor stimula creativitatea

LinkedIn Learning – învață într-un mod unic peste 4.000 de cursuri susținute de experți

Codeacademy – cel mai bun site unde poți învăța programare

Platzi – aici găsești cele mai diverse cursuri de marketing, business, programare și design

Atelierul Digital Google – pe această platformă dezvoltată de Google descoperi o serie de lecții gratuite, concepute pentru a te ajuta în dezvoltarea personală sau pentru a începe cu dreptul o carieră. Poți învăța selectând câte un modul sau parcurgând un curs întreg.

Lista poate continua, dar acestea sunt printre cele mai competente și, totodată, gratuite site-uri unde te poți dezvolta atât profesional, cât și personal. Profită de ele și începe acum!

Dacă mai știi și altele site-uri, spune-ne și nouă într-un e-mail, să le adăugăm ulterior pentru a avea acces la ele cât mai mulți tineri. :)

Sursă: isic.ro