O nouă zi alături de tinerii liceeni din Craiova, la cursul despre Managementul de proiect

Jo 18 octombrie 2018

Continuăm studiul în domeniul Managementului de proiect, lucrând în echipe, pentru planificarea proiectelor pe care le-am inițiat în prima zi de curs. Astăzi mergem înainte cu dezvoltarea proiectelor utilizând instrumente de planificare a duratei, costurilor și resurselor proiectelor. Discutăm în grupuri de lucru, dezbatem studii de caz și ne jucăm în ritm de „Project management”.

Reamintim că programul de formare se derulează pe parcursul a 5 zile (16 – 20 octombrie) la Hotel Prestige Boutique și este destinat unui număr de 25 de liceeni din Craiova, care studiază la Colegiul Național „Elena Cuza”, Colegiul Național „Ștefan Velovan”, Colegiul Național Economic „Gheorghe Chițu”, Liceul Teoretic „Tudor Arghezi” și la Colegiul Tehnic Energetic.

Cursul face parte din sesiunea de instruire în domeniul Managementului de proiect, organizată de Asociația AISSER, în calitate de lider, prin proiectul „Young Project Manager in CBC area” („Tânăr Manager de proiect în aria transfrontalieră”), finanțat în cadrul programului INTERREG V-A România – Bulgaria.