PerfectKLIK: Platforma online pentru cei care îşi caută colegi de apartament

Vi 05 octombrie 2018

Îți cauți o cameră de închiriat? Sau poate un coleg de apartament pentru a împărți cheltuielile curente? Soluția vine de la PerfectKLIM, o idee de afacere genială, despre care am aflat că a luat naștere dintr-un vis împărtășit de fondatorii săi: acela de a transforma experiențele lor în a închiria locuințe sau în a-și găsi colegi de apartament, într-o platformă online dedicată tuturor celor care cred că economia de acces este viitorul unor comunități puternice. 

PerfectKLIK este unica platformă online dedicată economiei de acces din România. Promotorii sunt Irina Mihălcuţ şi Jon Elvestad, cei care au creat platforma online în primăvara acestui an, dedicată celor care îşi caută colegi de apartament, un proiect ce a luat naștere după ce au făcut turul Europei şi au văzut că acest model de business există, însă nu şi în România.

Acest sistem a fost creat pentru a permite tinerilor, atunci când sunt în căutarea unei camere de închiriat sau a unui coleg de apartament, să găsească rapid cele mai bune oferte online. Oferte care să se potrivească bugetului și confortului lor, dar poate chiar mai important, să se potrivească în special presonalității lor și preferințelor lor sociale.

Printr-o metodă unică de navigare a pieței românești de anunțuri din categoria „Caut coleg de apartament”, tinerii au acum șansa de a găsi cele mai bune camere de închiriat, dar în același timp, ei vor putea să selecteze și cei mai potriviți colegi de apartament, bazându-se pe un set detaliat de informații incluse în anunțurile de pe platforma PerfectKLIK.  

Următorul pas în dezvoltarea platformei este lansarea unei aplicații dedicate închirierilor de proprietăți. În plus, tot pe principiul economiei de acces, echipa lucrează la dezvoltarea unei noi aplicații ce va fi dedicată diferitelor tipuri de servicii, cum ar fi mici reparații în locuințe, servicii de babysitting sau realizarea de cumpărături pentru persoanele cu mobilitate redusă.

Surse: zf.ro/ start-up.ro