Primul accelerator online pentru liceu din România

Jo 22 octombrie 2020

Știm cât de importantă este pentru tine dezvoltarea personală... alegerea unei direcții în care să o iei după absolvirea studiilor liceale. Acum, în context pandemic, nevoia de siguranță este mai mare decât oricând, motiv pentru care începi să acorzi o atenție mai mare viitorului tău. Dacă una dintre rezoluțiile tale la începutul anului a fost să te dezvolți personal sau profesional, nu lăsa criza actuală să îți dea planurile peste cap.  

Pentru că în viață, liftul nu s-a inventat pentru toți dintre noi, suntem nevoiți să ne clădim un viitor pas cu pas, treaptă cu treaptă, unde fiecare pas și fiecare treaptă înseamnă muncă, perseverență și multe cunoștințe în domeniul în care vrem să ne creăm viitorul. 

Am descoperit pentru tine astăzi o cale, un facilitator pentru îndeplinirea dezideratelor ce țin de dezvoltarea ta atât personală, cât și profesională. 

Primul accelerator online pentru liceu din România

Upgrade Academy este un accelerator pentru liceu care oferă un plan de educație individualizat, construit pe baza aspirațiilor și abilităților fiecărui elev. Programul se adresează tuturor elevilor de clasele a IX-a, a X-a, a XI-a și a XII-a și constă în evaluări academice și vocaționale, cursuri academice, pregătire pentru teste standardizate și pentru admiterea la facultate, cu scopul de a maximiza șansele de succes la universități de top din toată lumea.
 
Serviciile Upgrade Academy sunt hiperfocalizate pe trecerea de la confuzia începutului de liceu la succesul într-un program universitar de top. Pentru aceasta au pregătit pentru voi trei domenii de interes, astfel:

Orientare în Carieră

Prin programul de orientare în carieră, ajută elevul să își alinieze pasiunea cu aptitudinile, să înțeleagă ce abilități trebuie să dezvolte pentru a avea succes pe piața muncii și îl pun în legătură cu actuali studenți și absolvenți ai universităților din străinătate, pentru a descoperi programele universitare ce i se potrivesc.

Dezvoltare Academică

Cursurile academice predate de mentori excepționali acoperă domenii ce nu se studiază la școală și sunt realizate pe modelul cursurilor de la universitățile de top. Elevii participanți află ce înseamnă mai exact să studiezi un domeniu la facultate și dezvoltă cunoștințele necesare pentru a fi admiși într-un program universitar competitiv.

Coaching pentru Admitere

Fiecare elev beneficiază de îndrumare 1 la 1 prin toți pașii procesului de admitere, de la un mentor specializat pe domeniul pe care îl va urma elevul. Elevii pot participa în cursuri de pregătire pentru toate examenele pe baza cărora se realizează admiterea la universitate (SAT, MAT, IELTS etc.)

Dacă ești interesat să afli mai multe detalii, te invităm să dai click pe Upgrade Academy.

Mult succes!