Programul Work and Travel: Educaţie, stil de viaţă şi wellness

Jo 27 octombrie 2022

Peste 5.000 de studenţi români merg an de an în SUA prin programul Work and Travel

România este în top trei ţări din lume după numărul de studenţi care merg în Statele Unite prin programul Work and Travel, din datele Consulatului Ambasadei SUA în România.

Programul Work and Travel, prin care studenţii din întreaga lume merg în Statele Unite pentru a lucra în vacanţa de vară în cadrul companiilor americane şi pentru a călători, a atras peste 5.100 de elevi români în 2022, din datele Consulatului Ambasadei Statelor Unite din România, transmise la solicitarea ZF.

 

De altfel, România este în top trei ţări ca număr de participanţi la acest program. Ce îi atrage pe tinerii români peste Ocean?

 

„Având şansa să lucreze şi să călătorească în jurul ţării, studenţii români au o imagine nefiltrată asupra vieţii în Statele Unite. Work and Travel este un program de schimb cultural, care le oferă studenţilor oportunitatea să lucreze în Statele Unite în timpul vacanţei de vară şi apoi să călătorească în ţară înainte de a se întoarce la facultate. Creşterea vizelor emise în acest program arată clar că studenţii români sunt apreciaţi de angajatorii americani.”, au transmis reprezentanţii Consulatului Ambasadei SUA în România.

Află mai multe despre goana după visul american aici.

Sursă: Ziarul Financiar