Se încheie o nouă etapă în „Young Project Manager in CBC area”

Sb 10 noiembrie 2018

Astăzi se încheie o nouă etapă! Este ziua în care ne luăm rămas bun de la tinerii liceeni deosebiți din Slatina, alături de care ne-am petrecut această săptămână plină de energie, voie bună, zâmbete și entuziasm!

Plecăm astăzi din Slatina cu un bagaj plin de experiențe noi, emoții și împliniri trăite alături de voi. Vă mulțumim din suflet pentru deschiderea pe care ați avut-o față de programul nostru, căldura și respectul de care ne-am bucurat încă din prima zi și pentru implicarea dovedită în incursiunea noastră în Managementul proiectelor.

În ultima zi a cursului discutăm despre aspectele soft ale Managementului de proiect: cum acționăm și reacționăm în grupuri, cum lucrăm în echipe și cum dăm feedback. Ulterior, facem o recapitulare a lecțiilor învățate despre Managementul de proiect, prin joc, și ne luăm rămas bun printr-o sesiune foto, cu premierea liceenilor cu materiale promoționale realizate prin „Young Project Manager in CBC area” și cu diplome de participare.

Sperăm ca tot ce ați învățat în această perioadă să vă fie de folos, să vă deschidă căi și uși în viață, dar, cel mai important, să vă ajute să vă prețuiți și să vă „hrăniți” potențialul vostru extraordinar!

Vă urăm mult succes în tot ceea ce vă propuneți să realizați și să fiţi călăuziţi în viaţă de cele trei valori absolute, fundamentale: Adevărul, Binele şi Frumosul!

„Coming together is a beginning. Keeping together is progress. Working together is success!” - Henry Ford

Detalii despre cursul destinat celor 25 de tineri liceeni din Slatina, derulat în perioada 6 – 10 noiembrie la hotel City, aflați pe pagina de Facebook a proiectului esummerjobs (https://www.facebook.com/esummerjobs/).