Start Tabăra de vară „Young Project Manager in CBC area”

Lu 17 iunie 2019

Astăzi, 17 iunie, am dat startul Taberei de practică, destinată tinerilor cursanți ai proiectului „Young Project Manager in CBC area” din România și Bulgaria! Sesiunea de practică, ce se derulează în perioada 17 – 21 iunie, are loc la Svishtov, unul dintre cele mai importante centre universitare. 

Dintre cei 375 de elevi români și bulgari care au finalizat cursurile de Management de proiect, în perioada aprilie – decembrie 2018, la tabăra de vară participă în total 30 de elevi (14 elevi din România și 16 din Bulgaria).

În cadrul sesiunii comune de Management de proiect, tinerii își vor îmbunătăți abilitățile profesionale, prin familiarizarea cu o afacere, prin dezvoltarea propriilor idei, și vor dobândi competențe interculturale.

În această tabără se urmărește în mod activ și, mai ales, distractiv ca participanții să dobândească diferite abilități și competențe în domeniul Managementului de proiect.

Cea de-a doua tabără de practică este organizată de Asociația „Danube Alternative” din Belene (Bulgaria), în calitate de partener al proiectului „Young Project Manager in CBC area”.

Reamintim că Asociația AISSER din Călărași, împreună cu Eurointegra și Danube Alternative din Bulgaria, implementează proiectul „Young Project Manager in CBC area” („Tânăr Manager de proiect în aria transfrontalieră”) - cod ROBG 146, pe o perioadă de doi ani, finanțat cu fonduri europene nerambursabile în cadrul programului INTERREG V-A România - Bulgaria, Axa prioritară 4 „O regiune calificată și incluzivă”.

Pentru a afla mai multe informații despre proiect, cursurile de instruire și toate celelalte activități derulate în cadrul acestuia, vă invităm să accesați secțiunile paginii de internet www.esummerjobs.eu, precum și paginile de Facebook ale AISSER Călărași (https://www.facebook.com/AisserCalarasi/) și Esummerjobs (www.facebook.com/esummerjobs/).