Tabără de practică pentru cursanții „Young Project Manager”, la Svishtov

Mi 15 mai 2019

Începe Vacanța de vară cu o binemeritată T A B Ă R Ă!!!

Dragi cursanți „Young Project Manager”, vă anunțăm că am dat startul înscrierilor pentru cea de-a doua tabără de practică, pe care o organizăm special pentru voi, în cadrul proiectului „Young Project Manager in CBC area”!

Sesiunea de practică va avea loc în perioada 17 – 21 iunie, în Bulgaria, într-unul dintre cele mai vechi și cunoscute centre universitare – Svishtov, orășel cochet aflat pe malul Dunării!

Dintre cei 375 elevi români și bulgari care au finalizat cursurile de Management de Proiect vor putea participa în total 30 de elevi (14 elevi din România și 16 din Bulgaria).

Tabăra de vară va avea loc la hotel Ivanoff, toate costurile legate de transport, cazare și masă fiind GRATUITE!

Pentru a vă înscrie la tabăra de practică de 5 zile, oferită gratuit, OBLIGATORIU trebuie să aveți cunoștințe de limbă engleză și să vă aflați printre cei 375 de elevi cursanți „Young Project Manager in CBC area”.

Termenul limită pentru înscriere este 13 iunie, ora 23:59, urmând ca a doua zi, în data de 14 iunie, să anunțăm câștigătorii. Selecția va fi realizată ținând cont de ordinea înscrierii, de nivelul cunoștințelor de limbă engleză, precum și de locația elevilor înscriși (la tabără pot participa maxim 4 elevi din același județ/district).

Persoanele selectate să participe gratuit la tabăra de practică vor fi anunțate de către reprezentanții asociațiilor AISSER Călărași (elevii români) și Danube Alternative (elevii bulgari), pentru confirmarea fermă de participare și pentru a primi detalii privind transportul, cazarea etc..

Reamintim că această competiție este deschisă doar elevilor care au finalizat cursurile de Management de proiect derulate în cadrul proiectului „Young Project Manager in CBC area”.

Ia-ți gașca de prieteni de la cursul la care ați participat în cadrul proiectului „Young Project Manager in CBC area” și înscrieți-vă cât mai repede să prindeți un loc în cea mai cool tabără de vară!

Pentru detalii și înscriere accesează următorul link - https://www.esummerjobs.eu/cursuri/tabara-de-practica-destinata-gratuit-cursantilor-young-project-manager-svishtov-bulgaria-21-27-mai-2019