World Education Fair: Experimentează educația în străinătate!

Jo 20 septembrie 2018

World Education Fair, aflat la cea de-a 29-a ediție, va avea loc pe 22 şi 23 septembrie, la București (hotel Radisson Blu - 10:00 – 17:00), iar pe 27 septembrie, la Constanţa (hotel Ibis - 11:00 – 17:00). La aceste târguri vor fi prezente instituţii de învăţământ din Marea Britanie, Olanda, Austria, Danemarca, Elveţia, Spania, SUA şi Canada.

Universități, licee de elită și centre de limbi străine vin în România pentru a discuta direct cu cei interesați să afle care sunt programele de studiu potrivite fiecăruia, bursele și metodele de finanțare ce pot fi accesate și care sunt pașii ce trebuie parcurși pentru a fi admiși la instituțiile dorite.

Vizitatorii vor primi gratuit un ghid cu toate informațiile din sectorul educațional din Europa și SUA, inclusiv detalii legate de burse și subvenții.

În cadrul târgului va fi organizată o tombolă, ce are ca premiu participarea la EduTabăra de la d’Overbroeck’s.

În acest an, domeniile de studii devin tot mai nișate și apar noi studii, precum: studii de modă în domeniul genţilor şi accesoriilor, studiul producţiei de vin, producţia de filme de aventuri, operarea iahturilor, precum şi tehnica în industria DJ. În plus, se dezvoltă foarte multe meserii noi legate de inteligenţa artificială.

Potrivit reprezentanţilor IntegralEdu, citați de Mediafax, anual, 6 mii de tineri români pleacă să studieze peste hotare, destinaţiile preferate fiind Marea Britanie, unde anual pleacă peste 2 mii de tineri, Olanda, Danemarca, Elveţia, Franţa şi SUA.

Majoritatea instituțiilor de învățământ internaţionale ce vor fi prezente la târg oferă burse de peste 50% din taxele anuale.

Mai multe detalii aflați pe website-ul www.worldeducation.ro.

 

Surse: http://www.worldeducation.ro/, https://www.mediafax.ro/social/integraledu-40-000-de-tineri-romani-studiaza-peste-hotare-marea-britanie-in-topul-preferintelor-17525174