Termene si conditiiDescrierea serviciilor

Site-ul  esummerjobs ofera utilizatorilor acces la o colectie bogata de resurse, continut si instrumente de cariera online care includ: locuri de munca, sfaturi legate de cariera, articole de cariera. Dumneavoastra intelegeti si sunteti de acord ca serviciile esummerjobs includ diverse anunturi, mesaje administrative continute de buletinele informative  esummerjobs.eu si ca aceste mesaje sunt implicite calitatii de membru  esummerjobs.eu, neexistand optiunea de a renunta la astfel de mesaje.

www.esummerjobs.eu (denumit in continuare  esummerjobs) este creat si administrat de Asociația de Inițiativă și Sprijin pentru Sud-Estul României, Călărași, 
Email: contact@esummerjobs.eu.  

Daca folositi serviciile sau informatiile oferite de esummerjobs.eu, acest lucru va fi echivalent cu acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor de mai jos.

Orice activitate de utilizare ulterioara a serviciilor, este presupusa a fi echivalenta cu consimtamantul dumneavoastra expres ca acceptati si veti respecta, in integralitate, prezentul acord si orice document aditional la care acesta face referire.

Acesti termeni si conditii se pot modifica din timp in timp. Va rugam sa verificati periodic aceasta rubrica pentru a fi la zi cu toate modificarile termenilor si conditiilor esummerjobs.

Termenii prezentului document au fost actualizati la data de  Ianuarie 2018.

1. Protectia proprietatii intelectuale

Continutul si designul esummerjobs (precum si orice alt material avand legatura cu esummerjobs) trimis dvs. prin email sau furnizat dvs. in orice alta modalitate (ca, spre exemplu: articole, design si orice alte materiale la care ne vom referi in continuare ca la "Continut esummerjobs"), apartin esummerjobs si colaboratorilor sai - acolo unde acest lucru este specificat expres ori nu este specificat un alt autor - (drept de autor) si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Nu puteti utiliza, reproduce sau permite nimanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele fara a detine o permisiune scrisa din partea esummerjobs sau colaboratorilor sai, care detin un drept de proprietate intelectuala asupra sectiunii respective de continut a esummerjobs. De asemenea, este interzisa reproducerea, in orice fel, integral sau partial, a informatiilor cuprinse in CV-urile Candidatilor, in anunturile de recrutare ale Companiilor, fara acordul scris si prealabil din partea esummerjobs.

2. Utilizarea continutului esummerjobs

Puteti copia si printa Continutul esummerjobs doar pentru folosinta dvs. si a companiei dumneavoastra, potrivit scopului pentru care v-ati inscris in esummerjobs. Cu exceptia celor spuse mai sus, continutul esummerjobs nu poate fi reprodus, modificat si exploatat, indiferent de scopul comercial sau necomercial al acestei exploatari.

Actiunile de tipul celor descrise mai jos nu sunt permise in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea esummerjobs:
   a. reproducerea sau stocarea Continutului, precum si trimiterea acestui continut catre orice alt site, server sau orice alt mijloc de stocare a informatiei.
   b. modificarea, publicarea, transmiterea, precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea Continutului, in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea noastra.
   c. indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al esummerjobs asupra Continutului.

Orice utilizare a continutului esummerjobs in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document, este interzisa. Cererile de utilizare a continutului in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document pot fi trimise la adresa de email: contact@esummerjobs.eu

3. Confidentialitate

Informatia pe care o furnizati despre dvs. catre esummerjobs va fi folosita doar in concordanta cu termenii  Acordului de Confidentialitate al esummerjobs.

4. Inregistrare, parole si responsabilitati

Pentru a folosi serviciile oferite de site-ul esummerjobs, va obligati sa: 
   1) furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra asa cum este cerut de formularul de inregistrare al site-ului 

   2) mentineti si innoiti, atunci cand situatia o cere, datele de inregistrare pentru a fi adevarate, exacte si complete. Intelegeti sa faceti aceasta notificare in cel mult 30 de zile de la data la care s-au produs schimbarile.

Esummerjobs va verifica corectitudinea codului fiscal inregistrat pe site-ul Ministerului de Finante, www.mfinante.ro. Pentru persoane juridice, Compania are obligatia de a transmite informatii reale, denumire, adresa, e-mail, telefon, nume si prenume persoana de contact si cod fiscal. Prin sondaj, consultantii esummerjobs pot solicita documente privind domenul de activitate al firmei, daca persoana de contact este imputernicita sa reprezinte acea companie sau poate verifica corectitudinea numarului de telefon alocat. 
Daca veti furniza informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, esummerjobs are dreptul sa suspende sau sa blocheze contul dumneavoastra si sa refuze toate incercarile curente sau viitoare de folosire a site-ului.

De asemenea, esummerjobs nu are obligatia de a verifica in avans materialul publicat de catre utilizatori. De aceea, esummerjobs nu raspunde in niciun mod cu privire la informatiile si datele postate, difuzate sau transmise de catre utilizatorii sai. Daca i se solicita de catre un utilizator, poate investiga si verifica afirmatiile si poate hotari daca informatiile respective trebuie indepartate.

Utilizator Candidat

Esummerjobs este un site de recrutare online care va acorda posibilitatea de inregistrare a propriului CV in baza noastra de date. Va puteti inregistra CV-ul in baza noastra de date si sa nu il faceti cautabil pentru angajatori. A nu il face cautabil inseamna ca dvs puteti aplica pentru job-uri, insa CV-ul dumneavoastra nu va putea fi vizualizat decat de angajatorii la ale caror anunturi ati aplicat.

Puteti sa stergeti CV-ul din baza noastra de date oricand (dar nu mai devreme de 6 luni de la cea mai recenta aplicare facuta de dvs. pentru un loc de munca ).

Informatiile din CV-uri pot fi divulgate in momentul aplicarii candidatului la un job postat pe site-ul esummerjobs;

Utilizatori Companii

Esummerjobs va asigura accesul pe baza de parola la contul special creat pe site-ul www.esummerjobs.eu. Prin intermediul esummerjobs, dumneavoastra puteti selecta candidati in vederea angajarii in cadrul companiei dumneavoastra.

Selectarea se poate face prin publicarea unui anunt de recrutare (job). Anunturile pot fi afisate pe www.esummerjobs.eu pe o perioada de minim 30 de zile. Periodic vor fi transmise catre potentialii candidati newsletter cu toate anunturile valabile pe www.esummerjobs.eu. Profilul jobului din anuntul validat spre publicare (Beneficiarul (Clientul) a dat click pe butonul pentru publicare) nu mai poate fi modificat dupa ce anuntul a fost afisat pe site si/sau a fost trimis catre candidati.

5. Protectie cont utilizator (Candidat sau Companie)

Accesul dvs. la anumite servicii si informatii din cadrul esummerjobs este protejat de o parola. Va recomandam sa nu dezvaluiti nimanui aceasta parola. esummerjobs nu va cere niciodata parola conturilor dvs in mesaje sau telefoane nesolicitate. Mai mult, daca este posibil, trebuie sa va amintiti sa semnati log off / sign out din contul dvs. in contul de utilizator al esummerjobs, la sfarsitul fiecarei sesiune de utilizare a acestora. Va sfatuim de asemenea sa inchideti fereastra browserului in care ati lucrat la sfarsitul navigarii dvs. in esummerjobs.

Aceste sfaturi sunt destinate sa inlature accesul persoanelor neautorizate la informatiile dvs. personale sau la corespondenta dvs. atunci cand lucrati intr-o retea de computere aflata intr-un loc public. (in cafenelele internet, spre exemplu).

Sunteti raspunzatori de pastrarea confidentialitatii asupra informatiilor si a parolei dumneavoastra. Veti fi raspunzatori de utilizarea inregistrarii dumneavoastra, indiferent daca utilizarea se face cu sau fara voia dumneavoastra. Sunteti de acord sa sesizati esummerjobs in legatura cu orice utilizare neautorizata a parolei si a inregistrarii dumneavoastra. Compania nu va fi raspunzatoare pentru nici o paguba morala sau materiala provocata prin nerespectarea acestei prevederi de catre dvs.

Din pacate, nici o transmisie de date prin intemediul internetului nu poate fi garantata a fi 100% sigura. In consecinta, in ciuda eforturilor noastre de a va proteja informatia personala, esummerjobs nu poate asigura sau garanta securitatea informatiilor transmise de dvs. catre noi, catre si de la serviciile noastre online sau produsele noastre. Va avertizam asadar ca orice informatie trimisa catre noi se va face pe propriu dvs. risc. Fiecare inregistrare se face pentru un singur utilizator.

6. Suspendarea accesului

Esummerjobs poate, fara orice alta notificare sau formalitate si fara ca acest lucru sa necesite explicarea atitudinii sale, sa suspende sau sa inceteze accesul dvs. la Continutul esummerjobs sau la o parte a acestui continut. In acest sens, esummerjobs poate bloca parola, utilizarea serviciilor sau folosirea oricaror altor servicii ale sale de care beneficiati, sau sa scoata si sa stearga orice material din cadrul serviciilor, pentru orice motiv sau fara motiv. Esummerjobs poate de asemenea, oricand doreste si fara a da socoteala, intrerupe furnizarea serviciilor, sau a unei parti a lor, cu sau fara nici o notificare prealabila.

7. Modificari aduse esummerjobs

Esummerjobs isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment portiuni ale Continutului sau. De asemenea, esummerjobs isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul utilizatorilor la o parte sau la intregul sau continut.

8. Lipsa garantiei si declinarii de raspundere

Desi in fiecare moment face eforturi in vederea asigurarii calitatii si corectitudinii articolelor publicate in esummerjobs, esummerjobs nu poate garanta, expres sau implicit, in privinta continutului sau, a caracterului corect, complet si actual al informatiilor prezentate in CV-urile candidatilor si anunturile de recrutare postate de companii, a esummerjobs, a software-ului ori a produselor si serviciilor publicate sub egida sa.

Esummerjobs nu garanteaza acuratetea, corectitudinea sau caracterul actual al informatiilor ori serviciilor furnizate de esummerjobs. De asemenea, esummerjobs nu garanteaza faptul ca sistemele informatice sau programele folosite de esummerjobs pentru afisarea sau transmiterea informatiei pe esummerjobs sau in orice alta forma nu contin virusi ori alte secvente distructive de cod sau alte proprietati distructive.

Sunteti de acord sa exonerati de raspundere esummerjobs pentru orice actiuni judiciare sau extrajudiciare si sa acoperiti cheltuielile de judecata si orice alte cheltuieli care ar putea sa apara ca urmare a incalcarii de catre dvs. a clauzelor prezentului contract.

9. Forta Majora

Esummerjobs, afiliatii sau si in general, furnizorii de informatie catre esummerjobs nu pot fi facuti responsabili pentru nici o intarziere sau eroare in continutul furnizat de publicatiile noastre, rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa esummerjobs. Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare al echipamentului tehnic de la esummerjobs, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele esummerjobs, erorile de operare, greva, etc.

10. Diverse

Schimbarea termenilor prezentului acord.

Esummerjobs este indreptatit, fara notificare si fara indeplinirea unor alte formalitati, sa schimbe termenii prezentului acord. Va recomandam sa recititi acest document cu periodicitate, astfel incat sa fiti la curent cu toate modificarile aduse acestuia. Accesul in esummerjobs si folosirea serviciilor noastre implica faptul ca v-ati dat acordul asupra noilor termeni ai prezentului acord.

De asemenea, unele servicii oferite de esummerjobs pot face obiectul unor termeni diferiti, care vor fi afisati in cazul fiecarui astfel de serviciu, la loc vizibil, putand fi accesati inainte de folosirea serviciului.

11. Legea aplicabila si jurisdictie

Drepturile si obligatiile partilor, impuse de prezentul acord, precum si toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord vor fi interpretate si guvernate de legea romana in vigoare. Orice litigiu care are ca obiect acest acord va fi adus spre solutionare in fata instantelor romanesti.

Va multumim.